Advokat Nina Reiersen tiltrer i kontorfellesskap

Posted January 30, 2015
Written by Andreas Rønvik Møien
Det er med stor glede vi kan meddele at advokat Nina Reiersen kommer til oss i kontorfellesskap 1. mars 2015.
 
Advokat Reiersen har lang og bred erfaring særlig innen erstatningsrett og familie-, arv- og skifterett.
I tillegg til at hun i sin tid var sekretær for arbeidsgruppen som opprettet Norsk Pasientskadeerstatning, har hun også arbeidet i Norsk Pasientskadeerstatning i en periode. Deretter har hun som advokat arbeidet i en årrekke med pasienterstatningssaker og generell helserett, samt familie-, arv- og skiftesaker, herunder også barnefordeling. Advokat Reiersen har betydelig prosedyreerfaring innen sine rettsområder.
 
Fra mars i år tiltrer hun også som nestleder i Pasientskadenemnda.
 
Advokat Reiersen er videre styremedlem i Norsk-Italiensk Handelskammer og har et etablert samarbeid med advokat Lorenzo Spallina i Roma. Sammen bistår de i alle typer saker som er relatert til forhold som berører Italia og Norge.
 
Hun vil også i sin videre praksis arbeide særlig med familie-arv og skiftesaker i tillegg  til saker som er relatert til Italia.

Del denne artikkelen

↑ Hopp til topps